PLAFONDLUX - dé referentie in kwalitatieve spanplafonds in Vlaanderen!

 

In 1999 ontstond Plafondlux uit een elektriciteitsbedrijf, sindsdien specialiseerde Benjamin Nicasens in het plaatsen van spanplafonds en -wanden, iets wat enige vaardigheid vereist. Dankzij die vaardigheid en kennis kan Plafondlux al 17 jaar lang kwaliteit en vakkundigheid aanbieden aan zijn klanten.


Ondertussen is Plafondlux uitgegroeid tot een echt familiebedrijf met een (h)echt team aan medewerkers. Michael, de zoon van Benjamin, vervoegt sinds enkele jaren de rangen als account manager. Samen met Laurent helpen ze de klant bij het uittekenen van hun droom. Ons vast team aan installateurs komen die droom verwezenlijken bij de klant. Daan, Kenny, Yves, Bjarne en Ruud plaatsen professioneel en vakbekwaam uw spanplafond. Troy zorgt vanuit het kantoor in Eksaarde voor een vlotte verwerking van uw dossier.

 

Oorspronkelijk werd er gewerkt met kunststoffolies die opgewarmd dienden te worden, ondertussen evolueerden we naar polyesterfolies die meer aan onze verwachtingen van kwaliteit beantwoorden. Samen met onze leveranciers trachten we steeds innoverend te zijn en werken we uitsluitend met performante spanplafonds in de meeste trendy kleuren of zelfs met een bedrukking. Dankzij onze ervaring in de elektriciteitswereld is het voor ons geen probleem om bijvoorbeeld ook uw verlichting in het spanplafond te integreren. 

Het team