Afwerking

Een spanplafond is een begin, maar natuurlijk is ook de afwerking belangrijk om uw interieur tot zijn recht te brengen. We bieden dan ook verschillende mogelijkheden aan:

 

Verlichting
Indirecte verlichting, ingebouwde spots,… Samen met u gaan we opzoek naar de meest sfeervolle en energiezuinige verlichting. Door onze ervaring in de elektriciteitswereld begeleiden we u graag persoonlijk met uw lichtplan voor de beste oplossing in uw interieur.

 

Sierlijsten
Of u nu opzoek bent naar een moderne of klassieke afwerking, een strakke omlijsting wenst. Er zijn verschillende toepassingen mogelijk waarin wij kunnen voorzien.

 

Naadafwerking
Wanneer uw ruimte breder is dan vijf meter werken we met een naad, deze naad bestaat uit twee folies die in één profiel worden gestoken. Ook het profiel van uw schuifdeur of schuifwand verwerken we probleemloos in uw spanplafond.

 

Hoekafwerking
De folie waarmee we werken voor uw spanplafond laat ons toe om zonder problemen rond een paal te werken, maar ook een ronde of rechte hoek behoren tot de mogelijkheden.

 

Afzuiging en ventilatie
De ruimte boven een spanplafond  en achter een spanwand laten ons toe om verschillende kanalen te verwerken zodat ze niet langer zichtbaar zijn en mooi verwerkt kunnen worden in het plafond.

 

Audio
Ongeacht het formaat van uw luidspreker kunnen we deze mooi verwerken in uw spanplafond en daarnaast de draden mooi wegwerken boven het spanplafond.

 

Stopcontact
Ook een extra stopcontact is geen enkel probleem, we maken er zoveel bij als uzelf wenst en verwerken deze mooi in de spanwand.

 

Alles is dus mogelijk en we kunnen verschillende zaken zonder problemen integreren in uw plafond. We adviseren u graag bij uw keuze en bieden hiervoor meerdere mogelijkheden aan.

 

Contacteer ons vrijblijvend of kom eens langs in onze kijkwoning.